Tarief en vergoeding Kinderpsycholoog Leeuwarden

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en de 10 behandelingen nodig.

Je kunt ook ’s avonds en in het weekend bij ons terecht, we rekenen dan een toeslag van 20 euro.

Stem het af met je verzekeraar

Sommige verzekeraars vergoeden een groot deel van de behandeling, sommige verzekeraars vergoeden een deel en soms wordt er helemaal niks vergoed. Belangrijk dus om goed met je verzekeraar af te stemmen wat je wel en niet krijgt. De therapie valt alleen in de aanvullende verzekering, niet in de basis. Wij kunnen moeilijk stellen of je wel of geen vergoeding krijgt, maar we willen je wel helpen om uit te zoeken.

De voordelen bij Psycholoog Leeuwarden

– Je bent niet verbonden aan vijf gesprekken, je kunt daardoor een behandeling afronden, zodat dit het effect van de behandeling vergroot
– De vergoeding uit het aanvullende pakket doet geen aanslag op het ‘eigen risico’
– In veel gevallen is psychologische zorg die uit het aanvullende pakket wordt vergoed bij een volledige behandeling goedkoper is

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Heb je nog vragen?

Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar Kinderpsycholoog Leeuwarden ter attentie van Lilian Ramdien.